collapse

Search


User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Issue with adding Radius VSA in ISE 1.2  (Read 5997 times)

Offline bhatsy

  • Cisco Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Reputation: 0
  • Certification: CCNP
Issue with adding Radius VSA in ISE 1.2
« on: April 29, 2014, 03:27:35 PM »
Hi ,

I am running into an issue which i think is clearly a bug. Wanted to see if you guys are seeing the same issue. When I add a Radius Vendor under Dictionary-->System-->Radius-->Radius Vendor (See attached screenshot) and go in add a dictionary attribute for this Vendor I have no option to hit save or submit. How do I go about adding my VSA's ?

Offline MC

  • Global Moderator
  • Cisco Guru
  • *****
  • Posts: 387
  • Reputation: 606
  • CCIE x3 (RS,Sec,SP)
  • Certification: CCIE
Re: Issue with adding Radius VSA in ISE 1.2
« Reply #1 on: April 30, 2014, 09:20:11 PM »
I just tried and mine does have submit button and I am able to add a new attribute. I am running the ISE 1.2 with no patch, and use Firefox to access.

Offline bhatsy

  • Cisco Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Reputation: 0
  • Certification: CCNP
Re: Issue with adding Radius VSA in ISE 1.2
« Reply #2 on: April 30, 2014, 09:21:48 PM »
Thanks. it turned out to be a browser issue. Its fixed now.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
22999 Views
Last post November 20, 2013, 10:23:55 AM
by MC
3 Replies
8356 Views
Last post January 26, 2016, 09:26:54 PM
by MC
1 Replies
4561 Views
Last post March 07, 2016, 11:10:44 PM
by MC
8 Replies
11552 Views
Last post May 11, 2016, 04:30:18 AM
by MC
3 Replies
9434 Views
Last post April 29, 2019, 11:30:14 PM
by crismonilla

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal