collapse

Search


User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: EAP-FAST along with posture  (Read 141 times)

Offline ansar471

  • Cisco Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Certification: CCIE
EAP-FAST along with posture
« on: March 31, 2019, 01:08:22 AM »
Dears,

I am trying to authenticate my domain PC's/users with ISE and am using Anyconnect 4.2 with eap-fast user and machine authentication.

Everything was working with window 7 until i re-image two nodes from 1.4 to 2.2 and restore ISE configs. I have window 7 which is in process to upgrade to window 10.

ISSUE:
1. After signing out window 10 machine authentication is happening and getting right result but after sign in with domain user posture is not working after looping its saying no policy server found. For it to work i have to click on NAM profile once more to re authenticate and in that case its starting its posture check.

2. Some machines are not even authenticating even i did restart, sign out. No session is showing on switch-port.
3. Some machine on authentication getting IPV6 logo only because we are not using IPv6 in the environment.

Offline MC

  • Global Moderator
  • Cisco Guru
  • *****
  • Posts: 383
  • Reputation: 606
  • CCIE x3 (RS,Sec,SP)
    • View Profile
  • Certification: CCIE
Re: EAP-FAST along with posture
« Reply #1 on: April 02, 2019, 09:29:34 PM »
If you switch to native supplicant, does everything work the way it should?

Offline crismonilla

  • Cisco Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Certification: CCNP
Re: EAP-FAST along with posture
« Reply #2 on: April 29, 2019, 11:33:12 PM »
what is you switch model and version? please share your policy in ISE

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
3226 Views
Last post June 30, 2015, 03:03:40 PM
by MC
3 Replies
3141 Views
Last post October 09, 2015, 10:32:48 AM
by MC
2 Replies
1850 Views
Last post October 11, 2015, 03:32:04 PM
by Ted
1 Replies
2295 Views
Last post July 17, 2016, 10:10:33 PM
by MC

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal